מיני עוגות זנגביל טעימות

זמן ההכנה: 40 דקות

הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את סירופ המייפל, הסוכר החום והשמן.
  3. טורפים את הביצה עם החלב.
  4. מערבבים פנימה את הביקרבונט של סודה, אבקת אפייה, תבלינים ומלח.
  5. לבסוף, מוסיפים את הקמח, תוך ערבוב היטב לקבלת תערובת אחידה.
  6. ממלאים את העצים לשני שליש ואופים כ-15-20 דקות. בדוק

    עם קיסם שיניים כדי לראות אם הוא מוכן.

  7. כאשר הם, השאירו להתקרר לחלוטין לפני שאתם מקשטים אותם.

להכין את האיסוף הממלכתי

  1. להקציף את הלבנים ולהוסיף לאט את סוכר הדובדבן (מסננת, רצוי).
  2. המשיכו להקציף עד

    להשגת העקביות הרצויה . אם הוא נזיל מדי, הוסף עוד סוכר.

  3. מלאו שקית צנרת עם הדובדבן וקשטו את העצים, וסיימו כרצונכם

    פניני סוכר.

רכיבים

  • 60 מ"ל סירופ מייפל
  • 70 גרם סוכר חום כהה
  • 60 מ"ל שמן זית כתית מעולה
  • ביצה 1
  • 100 גרם חלב מלא
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית קינמון אבקה
  • קמצוץ מוסקט
  • 2/3 ציפורן
  • 130 גרם קמח
  • לקבלת הדובדבן:
  • 1 ביצה לבנה
  • בערך 200 גרם סוכר

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    קנה לפי קטגוריה

    פתח צ'אט
    נשמח לעזור :)