עוגת גבינה משמשים ותות

הכנה בסיס ביסקוויט: מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה והריבה. שופכים את הביסקוויטים לתבנית הקפיץ Ø 26 ס"מ של Easy Cake, ומגן על הכוס עם דיסק של קלף אפייה חתוך לגודל. הורד את הביסקוויטים ולחץ היטב כלפי מטה, ואז תניח את התבנית במקרר. קומפוט תות: ערבב את התותים עם הסוכר, ואז לחץ דרך מסננת; מעבירים…

פנה קוטה כתומה

זמן ההכנה: 35 דקות הכנה מוציאים את הקליפה (ללא המית) מהתפוזים ומניחים אותה בסיר יחד עם השמנת, החלב והסוכר. מביאים לרתיחה, משאירים להחדיר למשך 40 דקות ואז מסננים. משרים את הג'לטין העלים במים קרים למשך 10 דקות. מחממים 50 גרם שמנת וחלב וממיסים בה את הג'לטין העלים הסחוט. מערבבים הכל יחד. קחו 4 כפות מהתערובת,…

מיני עוגות זנגביל טעימות

זמן ההכנה: 40 דקות הכנה מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בקערה מערבבים את סירופ המייפל, הסוכר החום והשמן. טורפים את הביצה עם החלב. מערבבים פנימה את הביקרבונט של סודה, אבקת אפייה, תבלינים ומלח. לבסוף, מוסיפים את הקמח, תוך ערבוב היטב לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את העצים לשני שליש ואופים כ-15-20 דקות. בדוק עם קיסם שיניים…

פתיתי שלג משוקולד

זמן ההכנה 50 דקות, זמן הבישול כנדרש הכנה ממיסים את שלושת סוגי השוקולד השונים בנפרד, מניחים כמות קטנה בשלושה קונוסים של צנרת נייר, ואז ממלאים את הקווים המהווים את התבנית הפנימית של כל צורה, הופכים שניים מכל צבע. יש לצנן במקרר כ -5 דקות. הניחו את השוקולד שנותר מעל כל חרוט בחזרה בקערה המתאימה. במידת הצורך, מחממים בקצרה…

קנה לפי קטגוריה

פתח צ'אט
נשמח לעזור :)