עוגת גבינה משמשים ותות

הכנה

בסיס ביסקוויט: מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה והריבה. שופכים את הביסקוויטים לתבנית הקפיץ Ø 26 ס"מ של Easy Cake, ומגן על הכוס עם דיסק של קלף אפייה חתוך לגודל. הורד את הביסקוויטים ולחץ היטב כלפי מטה, ואז תניח את התבנית במקרר.
קומפוט תות: ערבב את התותים עם הסוכר, ואז לחץ דרך מסננת; מעבירים את הרסק לסיר ומביאים לרתיחה. הסר מהאש והוסיף את הג'לטין, שכבר הוכן במים קרים ואחרי שסחטת אותו היטב. עכשיו תכניס את הקומפוט למקרר לקירור, אך לשים לב לא לתת לקומפוט להתקשות.
טורפים קלות את גבינת השמנת עם סוכר הדובדבן, ואז מוסיפים את התותים המעורבים ומערבבים. מקפלים פנימה את הקצפת בעדינות ושופכים את התערובת לתבנית, משומנת קלות עם שמן שקדים, שכבר ממוקם על צלחת הגשה שטוחה. מניחים במקרר כדי לצנן מעט.

מרכיבים ל- 8/10 אנשים:

בסיס ביסקוויט:
270 גרם פירורי ביסקוויט עדינים
130 גרם חמאה מומסת מקוררת
50 גרם ריבת משמש

קומפוט תות:
250 גרם גבינת שמנת
15 גר 'סוכר
130 גרם תות שדה
120 גרם סוכר
100 גרם שמנת
8 גר 'ג'לטין עלה

קומפוט משמש:
100 גרם שמנת
330 גרם גבינת שמנת
200 גרם משמשים מסטולים
170 גרם סוכר
55 גרם סוכר
10 גרם ג'לטין עלה
1 כף מיץ לימון
שמן שקדים כנדרש

קישוט:
½ תות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    קנה לפי קטגוריה

    פתח צ'אט
    נשמח לעזור :)