פנה קוטה כתומה

זמן ההכנה: 35 דקות

הכנה

  1. מוציאים את הקליפה (ללא המית) מהתפוזים ומניחים אותה בסיר יחד עם השמנת, החלב והסוכר.
  2. מביאים לרתיחה, משאירים להחדיר למשך 40 דקות ואז מסננים.
  3. משרים את הג'לטין העלים במים קרים למשך 10 דקות. מחממים 50 גרם שמנת וחלב וממיסים בה את הג'לטין העלים הסחוט. מערבבים הכל יחד.
  4. קחו 4 כפות מהתערובת, הוסיפו מעט צבעי מאכל כתומים: כפו אותה לצורת הלב הקטנה של התבנית, שהוברשו בעבר בשמן השקדים ונחו על צלחת.
  5. השאירו להכניס למקפיא למשך 10 דקות.
  6. שופכים את הפנה קוטה הכתומה לתבנית ומשאירים להכניס למקרר למשך 6/8 שעות.

 

רוטב

    1. מערבבים את מיץ התפוזים יחד עם הסוכר, עמילן התירס והליקר.
    2. מעבים מעט על האש, ומשאירים להתקרר בקערה.
    3. הופכים את הפנה קוטה לצלחת הגשה וממלאים את החלול ברוטב הכתום.
    4. השאירו את הקינוח מהמקרר למשך 30 דקות, מקשטו בפרחי אכיל והגישו עם הרוטב שנותר.

רכיבים (עבור אנשים 4-5)

    1. 280 גרם שמנת
    2. 170 גרם חלב
    3. 130 גרם סוכר
    4. 12 גר 'ג'לטין עלה
    5. 1 תפוז
    6. צבעי מאכל כתומים

רוטב

    1. 70 גרם מיץ תפוזים
    2. 16 גרם סוכר
    3. ¼ כפית עמילן תירס
    4. ½ כף ליקר תפוז
    5. שמן שקדים לעובש כנדרש

דקורציה
פרחים אכילים

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    קנה לפי קטגוריה

    פתח צ'אט
    נשמח לעזור :)