פתיתי שלג משוקולד

זמן ההכנה 50 דקות, זמן הבישול כנדרש

הכנה

ממיסים את שלושת סוגי השוקולד השונים בנפרד, מניחים כמות קטנה בשלושה קונוסים של צנרת נייר, ואז ממלאים את הקווים המהווים את התבנית הפנימית של כל צורה, הופכים שניים מכל צבע. יש לצנן במקרר כ -5 דקות. הניחו את השוקולד שנותר מעל כל חרוט בחזרה בקערה המתאימה. במידת הצורך, מחממים בקצרה את השוקולד כדי להמיס אותו שוב. הנח את התבנית על צלחת שטוחה, ואז מלא את הצורות, וסירוגן את סוגי השוקולד השונים בניגוד לצבע התבנית. השאירו להכניס למקרר לכמה שעות ואז התבררו בעדינות.

רכיבים

מכין 6 שוקולדים

  • 150 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 150 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    קנה לפי קטגוריה

    פתח צ'אט
    נשמח לעזור :)